fbpx

Julefrokost

Sjov underholdning
til julefrokosten

Eneste i Danmark

Hvad med et sjovt indslag, som dine kolleger ikke har set før? Jeg er den eneste i Danmark, der laver underholdning til julefrokost med en blanding af sækkepibe og stand-up comedy. Jeg har optrådt i over 13 år for virksomheder fra 9 – 500 ansatte.

Showet er fyldt med geniale jokes om sækkepiben, mine uheldige oplevelser og den skotske uniform. Selvfølgelig i kilt sammensat med sjove melodier.

Underholdning for alle aldre

Mit julefrokost show rammer både de unge og ældre kolleger, og humoren er uhøjtidelig. En del af mit show er improvisation, hvor jeg involverer kollegerne på en måde, så det er sjovt for alle.

Der er endda én der får lov at prøve sækkepiben… Mere eller mindre frivilligt.

Kendetegnene for mit show er overraskelse, skarpe jokes og nærvær. I får en hyleskæg og unik oplevelse med mit Sækkepibe Comedy Show.

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Eventzonen

5/5

Send an inquiry today

Ready for a unique experience?

claus-profile

Eksempel på underholdning til julefrokost

I løbet af julefrokosten kommer jeg spillende ind på sækkepibe i kilt og hele munderingen til dine overraskede kolleger.

Folk tror, at nu kommer der et formelt og højtideligt indslag fra Skotland. Men de tager fejl. Allerede fra min første sætning begynder folk straks at grine.

Jeg fortæller bl.a. jokes om hvorfor jeg er startet på dette besynderlige instrument, hvilke uheldige oplevelser jeg har haft og en af de største udfordringer – at finde et sted at øve.

Ofte stiller folk spørgsmål i løbet af showet, feks. om hvad der er under kilten – et spørgsmål jeg nemlig aldrig har hørt før… Jeg kommer med et svar prompte, som altid giver en sjov drejning på underholdningen.

Jeg plejer at invitere en af dine kolleger op og prøve sækkepiben. Det må jo være den største oplevelse man kan få!

Undervejs krydrer jeg comedy showet med kendte melodier som Jingle Bells, Vimmersvej, Thunderstruck eller temaet fra Star Wars. Jeg spiller selvfølgelig de kendte klassikere som Scotland the Brave og Amazing Grace.

Showet slutter af med en sjov finale og sækkepibe udmarch til lyden af folks klapsalver.

Anbefalet varighed: 30 min.

“Folk synes du var SÅ sjov og god til at spille sækkepibe!”

– Jannie Valbjørn
Brüel & Kjær

Klar til et show i verdensklasse?